Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri kiraya vermek

Rüyada bir yeri kiraya vermek

Rüyada bir yeri kiraya vermek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işarettir.

Rüyada bir yeri kiraya vermek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada bir yeri kiraya vermek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kiracının çıktığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalettir.

Rüyada kendi evini kiraya vermek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Rüyada işyerini kiraya vermek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiralık ev gezmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kira görmek adını aklamayı başaracağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada kiralık ev aramak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments