Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri bombalamak

Rüyada bir yeri bombalamak

Rüyada bir yeri bombalamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kötü günlerin geride kalacağına, iyi geçineceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Rüyada bir yeri bombalamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Rüyada bir yeri bombalamak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Rüyada uçakla bir yeri bombalamak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev bombalamak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada cami bombalamak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada uçakların bombaladığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada yere sofra sermek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere gittiğini görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments