Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakların bombaladığını görmek

Rüyada uçakların bombaladığını görmek

Rüyada uçakların bombaladığını görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, dinde olgunlaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada uçakların bombaladığını gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada uçakların bombaladığını görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada uçakla bir yeri bombalamak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ev bombalamak kendisine olan güveninin azalacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada cami bombalamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yeri bombalamak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak ve havaalanı görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bombardıman uçağı görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada jet uçakları görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, işlerin eski haline döneceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments