Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyerek istanbula gitmek

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Rüyada gitmek isteyip gidememek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işarettir.

Rüyada istanbula gideceğini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada isviçreye gitmek problemlerinin biteceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çocuklar gibi şen olacağına işaret eder.

Rüyada israilue gitmek husumetlerin başgöstereceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments