Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere giderken kaybolmak

Rüyada bir yere giderken kaybolmak

Rüyada bir yere giderken kaybolmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, edilen duaların tutacağına, garanti olacak makama oturacağına, isabetli adımlar atılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada bir yere giderken kaybolmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada bir yere giderken kaybolmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eve giderken kaybolmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini askere giderken görmek unvan sahibi olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda giderken para bulmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye giderken görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada anne babayı hacca giderken görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini giderken görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments