Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın düğününü görmek

Rüyada akrabanın düğününü görmek

Rüyada akrabanın düğününü görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın düğününü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada akrabasının düğününü görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde akraba görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın düğününü görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Rüyada bir akrabasının düğününü görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments