Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde akraba görmek

Rüyada düğünde akraba görmek

Rüyada düğünde akraba görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada düğünde akraba gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada akrabanın düğününü görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, rızkının da genişleyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, her kararlarında onların arkasında olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada akrabasının düğününü görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada bir akrabanın düğününü görmek ağız tadının bozulmayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments