Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden taşınmak

Rüyada bir yerden taşınmak

Rüyada bir yerden taşınmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden bir yere taşınmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden taşınmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabutun taşındığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada akrabanın taşındığını görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evden taşınmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının taşındığını görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments