Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden kaçtığını görmek

Rüyada bir yerden kaçtığını görmek

Rüyada bir yerden kaçtığını görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden kaçtığını gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Rüyada bir yerden kaçtığını görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçan atı yakalamak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölü tarafından kaçırılmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada cinden kaçtığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sonunda mutlu olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada atla kaçırılmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada atı kaçırmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kaçırıldığını görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments