Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı kaçırmak

Rüyada atı kaçırmak

Rüyada atı kaçırmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada atı kaçırmak gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz attan kaçtığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atla kaçırılmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Rüyada atların kaçtığını görmek hasta olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada atı kaçırmak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hem yeni yerler göreceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada at kaçırmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Rüyada kaçan atı yakalamak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan kaçtığını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada atın kaçtığını görmek zorlukların günden güne artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments