Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada biri tarafından kaçırıldığını görmek

Rüyada biri tarafından kaçırıldığını görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırılmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisi tarafından kaçırılmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kaçırılmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkası tarafından kaçırılmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak çok güzel günler geçirileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments