Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yer yakmak

Rüyada bir yer yakmak

Rüyada bir yer yakmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, geleceğin güzel olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bir anda yükseleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada bir yer yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada bir yeri yakmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada bir yerini yakmak yeni bir haneye sahip olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Rüyada bir yer yakmak sağlığın bozulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işarettir.

Rüyada ateş yakmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada ağıt yakmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatura yakmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet eder.

Rüyada lamba yakmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments