Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sevdiğine kavuşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlık içinde yaşanacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek hayatının zorlaşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının kavga ettiğini görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments