Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yakınının kavga ettiğini görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, iş öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments