Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kurtuluşu bulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Rüyada yakınının kavga ettiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments