Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabalarının elini öpmek

Rüyada akrabalarının elini öpmek

Rüyada akrabalarının elini öpmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarının elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada ölen akrabanın elini öpmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada akraba eli öpmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir akrabanın elini öpmek alım gücünün artacağına, aydınlanacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarının elini öpmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Rüyada akrabaların elini öpmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments