Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işaret eder.

Rüyada ölmüş bir yakınının ağladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, iyiliğe kavuşacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının ağladığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments