Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen bir uçak görmek

Rüyada düşen bir uçak görmek

Rüyada düşen bir uçak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen bir uçak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada uçaktan düşen birini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada düşen uçağın içinde olmak bazen fakirlik görüleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmüş uçak görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine uçak düştüğünü görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments