Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepeye çıkmak

Rüyada bir tepeye çıkmak

Rüyada bir tepeye çıkmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Rüyada bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak sorunların tamamen biteceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada arabayla tepeye çıkmak oldukça büyük başarılara, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir tepeye çıkmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak tepeye çıkmak sağlık problemleri içinde olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak batıl amele, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Rüyada everest tepesine çıkmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments