Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere sarma görmek

Rüyada bir tencere sarma görmek

Rüyada bir tencere sarma görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hastalıklarının son bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tencere sarma gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada tencerede sarma görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zarar göreceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bir tencere sarma görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına inanılır.

Rüyada tencerede yaprak sarması görmek onurlu bir hayat süreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle sarmaş dolaş olmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, istemediği halde borçlanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarma içi hazırlamak büyük bir zenginlik kazanılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada lahana sarma görmek dinine bağlı kalacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli sarma görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments