Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, stresten uzaklaşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir tencere yaprak sarması gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada tencerede yaprak sarması görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tencerede sarma görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir tencere sarma görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada sarma yaprağı görmek işlerin çığırından çıkacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yaprak sarması görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada etli yaprak sarması yemek maddi zarara uğrayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada yeşil yaprak sarması yemek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments