Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarma içi hazırlamak

Rüyada sarma içi hazırlamak

Rüyada sarma içi hazırlamak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarma içi hazırlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Rüyada sarma içi hazırlamak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada dolma içi hazırlamak yönetici makamına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına alamet eder.

Rüyada lahmacun içi hazırlamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ sarma yemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kara lahana sarması yemek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, dinç kalacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarma yaprağı görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada tencerede yaprak sarması görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu sarma yemek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments