Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere çorba görmek

Rüyada bir tencere çorba görmek

Rüyada bir tencere çorba görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tencere çorba gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Rüyada tencere dolusu çorba görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada çorba tenceresi görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işarettir.

Rüyada tencere içinde çorba görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada bir tencere çorba görmek manevi mutluluğu tadacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalettir.

Rüyada tencere çorba görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet eder.

Rüyada tencerede reçel görmek günlerinin güzelleşeceğine, günahtan temizlenmeye, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tencerede fare görmek nefsine yenileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments