Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede fare görmek

Rüyada tencerede fare görmek

Rüyada tencerede fare görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, afiyette olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada tencerede fare gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tencerede fare görmek sevgi ve hürmet göreceğine, masraflarının azalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada tencerenin içinde fare görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada kirli tencere görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada süt tenceresi görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerede patates görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada parlak tencere görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments