Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tas altın görmek

Rüyada bir tas altın görmek

Rüyada bir tas altın görmek yeni projelere atılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, içinin de rahat edeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Rüyada bir tas altın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada altın tas görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek onların mutlu haberlerini alacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tas altın görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada tas içinde süt görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tas su görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada tasinmak istemek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tas su görmek çekilen hasretin biteceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş tas görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, zararının büyük olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments