Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş tas görmek

Rüyada gümüş tas görmek

Rüyada gümüş tas görmek sevdiği birine hediye alacağına, kar sağlayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş tas gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada gümüş tas görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Rüyada tas içinde su görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak insanlara iyilik yapmaya, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada krom tas görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada banyo tası görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işinden evine gidip geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tas tabak görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tas süt görmek büyük bir ikilemde kalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet eder.

Rüyada bir tas altın görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments