Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek

Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek

Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, imkanlarının artacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının ağladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada bi tanıdığının ağladığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin ağladığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, itibar edineceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığın ağladığını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek borcunu ödeyeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments