Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek

Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek

Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işinin yoluna gireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ticarette ilerleyeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tanıdık cenaze görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazede yemek yemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek zor günlerin sona ereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze katılmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aileden birinin cenazesini görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments