Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek

Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek

Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yetim sevindireceğine işarettir.

Rüyada bir tanıdığın ağladığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin ağladığını görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bi tanıdığının ağladığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle birlikte olmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments