Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneden taburcu olmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada asker taburu görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir tabur asker görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada askeri tabur görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine gitmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada hastane kapısı görmek daha fazla para kazanacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini hastanede görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments