Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak tatlı yemek

Rüyada bir tabak tatlı yemek

Rüyada bir tabak tatlı yemek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir tabak tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir tabak tatlı yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı tabağı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabağa tatlı koymak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kazancının iki kat artacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Rüyada bir tabak tatlı görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tabakta tatlı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, terfi alacağına işarettir.

Rüyada tabağa yemek koymak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada yemek dolu tabaklar görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Rüyada boş yemek tabakları görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments