Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağa yemek koymak

Rüyada tabağa yemek koymak

Rüyada tabağa yemek koymak hayatının adeta cennete döneceğine, istediği evde oturacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iftiraya uğrayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının azalacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tabağa yemek koymak gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tabaklara yemek koymak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabağa yemek koymak kişinin hayatının değişeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabağına yemek koymak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada tabağa tatlı koymak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada tabağa pilav koymak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe yağ koymak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek koymak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada yemeğe tuz koymak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments