Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak tatlı görmek

Rüyada bir tabak tatlı görmek

Rüyada bir tabak tatlı görmek kazancın yarı yarıya artacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kucaklaşacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabak tatlı gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada tatlı tabağı görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, o masumların bedduasını alacağına inanılır.

Rüyada tabakta tatlı görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada bir tabak tatlı görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet eder.

Rüyada tabağa tatlı koymak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada bir tabak tatlı yemek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada tabak atmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada çinko tabak görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments