Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta tatlı görmek

Rüyada tabakta tatlı görmek

Rüyada tabakta tatlı görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, prestij kazanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabakta tatlı gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada tabakta tatlı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabak tatlı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabağa tatlı koymak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir tabak tatlı yemek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada tatlı tabağı görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada zeytin tabağı görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krom tabak görmek çok güzel günler göreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tabak almak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hedeflerine yaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments