Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü elbise görmek

Rüyada bir sürü elbise görmek

Rüyada bir sürü elbise görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü elbise gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada bir sürü elbise almak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü elbise giymek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü elbise görmek işlerin çığırından çıkacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada saçlarından sürüklenmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada koyun sürüsü sulamak adının tüm dünyaya yayılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü bardak görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü pire görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kucaklaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
perihan

bir sürü yeni kıyafetler gördüm topladım