Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü ayva görmek

Rüyada bir sürü ayva görmek

Rüyada bir sürü ayva görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü ayva gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada bir sürü ayva görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada ayva yaprağı toplamak başkasının hakkına göz dikileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva reçeli görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayva kesmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada sulu ayva yemek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments