Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, mekân değiştireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, biraz dinleneceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeşil yılan gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan sürüsü görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yol yordam öğretileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde sürünen yılan görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, tamamen içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü yavru yılan görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü yılan görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments