Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada bir sürü yılan öldürmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dertlerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada sürünen yılan görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılan sürünürken görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evde bir sürü yılan görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, girişimlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada sürüyle yılan görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sürü halinde yılan görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments