Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde sürünen yılan görmek

Rüyada yerde sürünen yılan görmek

Rüyada yerde sürünen yılan görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde sürünen yılan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada yerde sürünen yılan görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada yerde sürüklendiğini görmek mutlu günler göreceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yerde sürüklenmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü ölü yılan görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rızkın genişleyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments