Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü siyah yılan görmek

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek hayatının da kolaylaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mutlu bir insan olunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü siyah yılan gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü siyah köpek görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah köpek sürüsü görmek rızkının eksileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada siyah inek sürüsü görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada siyah at sürüsü görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, alim insanlardan sayılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek harama göz dikmeyeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah koyun sürüsü görmek hastalıkların iyileşeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments