Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yengeç görmek

Rüyada bir sürü yengeç görmek

Rüyada bir sürü yengeç görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü yengeç gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada bir sürü yengeç görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru yengeç görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada yengeç akrep görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yengeç görmek yeni işler peşinde koşulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yengeç doğurmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç çorbası görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırması görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments