Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kazancının katbekat artacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, bol muhabbette olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü sokak kedisi gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sokak kedisi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sokak kedi görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta kedi görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak kedisi görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde kedi görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments