Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak kedisi görmek

Rüyada sokak kedisi görmek

Rüyada sokak kedisi görmek yakında hedefine ulaşacağına, çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, tüm sorunlarının biteceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işarettir.

Rüyada sokak kedisi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek karamsar olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada sokak kedi görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada sokakta kedi görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, keyifli sohbetler edeceğine işaret eder.

Rüyada sokak kedisi görmek kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde sokak kedisi görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta asker görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments