Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta kedi görmek

Rüyada sokakta kedi görmek

Rüyada sokakta kedi görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi kayba uğrayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta kedi gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokak kedi görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde sokak kedisi görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada sokakta kedi görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokak kedisi görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sokakta yaşadığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yüzünün güleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments