Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye oturmak

Rüyada pencereye oturmak

Rüyada pencereye oturmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada pencereye oturmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada pencere önünde oturmak kazancını birkaç kat arttıracağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencerede oturmak rahatının yerine geleceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye oturmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere kenarında oturmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pencere taktırmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada geniş pencere görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden bağırmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada birini pencereden atmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments