Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, fakirliğinin biteceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, mal edineceğine yorulur.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yapacağı planların altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kuzu sürüsü görmek bol hayır duası alınacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yavru köpek görmek gülen yüzünün de solacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpek sürüsü görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yavru yılan görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments