Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yavru kedi görmek

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, maneviyatının çökeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yavru kedi gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yavru köpek görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek kazançlı kapıların açılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada yavru kuzu sürüsü görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü yavru yılan görmek arzularının yerine geleceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet eder.

Rüyada yavru balık sürüsü görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına inanılır.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek hak yolundan ayrılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments