Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü öküz görmek

Rüyada bir sürü öküz görmek

Rüyada bir sürü öküz görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü öküz gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir sürü öküz görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz sürüsü görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulur.

Rüyada inek öküz sürüsü görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada siyah öküz sürüsü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküzün kovaladığını görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküz dövüşü görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada öküz kovaladığını görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kucaklaşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada öküz kellesi görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kötüyse düzeleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments