Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz kellesi görmek

Rüyada öküz kellesi görmek

Rüyada öküz kellesi görmek kolaylık sağlayacağına, elindeki malların gideceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada öküz kellesi gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada öküz kellesi görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, mal ve para sahibi olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle pişirdiğini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret eder.

Rüyada buğday kellesi görmek bilgi sahibi olacağına, geri plana düşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kelle paça yemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, güzel günler görüleceğine, işi ile gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada kelle temizlemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada kelle çorbası görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi yüzmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments