Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü misafir görmek

Rüyada bir sürü misafir görmek

Rüyada bir sürü misafir görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yaşama hevesinden olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü misafir gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir sürü misafir görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada kapıda misafir karşılamak ferahlığa çıkılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada misafir edilmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafirin geldiğini görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak misafiri olmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada yabancı erkek misafir görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada misafirlere ziyafet vermek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada misafir şekeri almak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments